Vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op voor vragen over de producten, designs of toepassingen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op nr. 020-4862068. Of stuur uw vraag via ons formulier. Irissen (van Gogh)

249,00€
Excl. BTW: 205,79€
Akoestisch paneel met ophangset

GRATIS geleverd in 7-8 werkdagen

Stel product samen:

Aantal

Irissen (van Gogh)

De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaaien en direct ook de akoestiek verbeteren. Het is een serie met vele bekende gezichten, die veelal zijn aangepast qua kleur, uitsnede of compositie. Zo ontstaat een geheel nieuwe interpretatie van een klassiek werk.   

Het Designer Acoustics logo wordt niet meegedrukt.

 

De voordelen van Designer Acoustics geluiddempende panelen:


Gegarandeerde vermindering van de galm De panelen van Designer Acoustics zijn getest door het meest vooraanstaande akoestische laboratorium in Nederland. Een meetrapport wordt u op verzoek toegezonden. Want wat heeft u aan een mooi ontwerp aan de muur als het de akoestische demping niet werkt? 

Zeer eenvoudig op te hangen Zelf de galm verminderen en uw akoestiek verbeteren was nog nooit zo makkelijk. Frame, geluiddempend / absorberend materiaal, achterplaat en print zijn al voor u gemonteerd bij levering. De gratis meegeleverde ophangbeugel is los te plaatsen op de muur, waarna u eenvoudig uw paneel aan deze beugel ophangt. 

Gratis geleverd Akoestische panelen van Designer Acoustics worden gratis afgeleverd in heel Nederland en België.

De mooiste designs Voor elke omgeving is er een passende collectie beschikbaar. Onze panelen zijn daarnaast ook onderling zo op elkaar afgestemd dat ze binnen de collecties uitstekend te combineren zijn.  

Integratie eigen logo mogelijk Wilt u uw eigen logo direct laten meedrukken op een of meerdere akoestische panelen? Dat is mogelijk. Kies hiervoor deze optie in het rechter menu en upload direct een file van uw logo (drukgereed in .ai, .eps of .pdf formaat). Later nasturen per mail is ook mogelijk. Uw logo wordt standaard op ongeveer 10 cm uit de rand geplaatst . Het logo zelf wordt ongeveer 20 cm hoog gemaakt. Heeft u andere wensen m.b.t. uw logo of wilt u ook tekst op uw paneel, neem dan vooraf even contact met ons op.


 Voor meer gedetailleerde technische informatie, zie tabje 'Uitgebreide specificaties' hierboven.

Designer Acoustics akoestisch wandpaneel
Materialen Het akoestische materiaal is een combinatie van bedrukte (100% recyclebare) toplaag van polyester met een backing van 90% gerecycled katoen. Het frame is gemaakt van zwart aluminium. De achterplaat is gemaakt van geperforeerd hardboard.
Akoestische waarden De gemeten geluidsabsorptie waarde van Designer Acoustics panelen bedraagt 0,65 (H) (ISO 11654). Gemeten met breedband ruis in een akoestisch laboratorium met een testruimte van 214 m3 en 12 m2 paneel (Peutz testrapport A 3431-2RA). De gemiddelde geluidsabsorptie (SAA) bedraagt 0,71 (ASTM - C423). De effectieve dempende werking van de panelen is met name in het spraakgebied van 500 - 4000 Hz. Hierdoor wordt de spraak verstaanbaarheid (%Alcons) verbeterd en de Flutterecho en hoeveelheid omgevingslawaai in deze gebieden verminderd. Deze meting komt ongeveer overeen met een verhouding 1:5 (wandbekleding:vloeroppervlak). U kunt voor een vergelijkbaar (significant) resultaat de vuistregel hanteren: de oppervlakte akoestische panelen 1/5 van het vloeroppervlak. U kunt dit verder vergroten naar 1/3 van het vloeroppervlak, maar bij 1/5 is een verbetering in nagalm al goed merkbaar.
Uitvoering Het frame, de bedrukte voorzijde, akoestisch materiaal en achterplaat worden gemonteerd geleverd. De ophangbeugel en afstandhouders worden los bijgeleverd. Het akoestische materiaal kan eventueel los worden nageleverd zodat deze is te vervangen indien nodig.
Brandwerendheid De akoestische vulling van deze panelen voldoet aan brandklasse B/S1/D0. Daarnaast is de toplaag gemaakt van fire retardant materiaal.
Montage Het paneel is gemakkelijk door 1 persoon aan te brengen. U kunt eerst de ophangbeugel met schroeven op muur bevestigen waarna het paneel vanaf de voorzijde in de beugel gehangen kan worden. Voor optimale werking moet het paneel 2 cm van de muur afhangen. Met de ophangbeugel en de afstandhouders gaat dit vanzelf. U kunt het paneel, indien de situatie dat verlangt, ook koud tegen de muur aanschroeven. Schroeven zijn niet meegeleverd.
Bedrukking De 'fire retardant' toplaag heeft een zichtbaar open structuur en wordt met sublimatie techniek geprint.
Schoon maken Het akoestische materiaal is het beste voorzichtig met een borstelkop en stofzuiger schoon te zuigen. Let op: dit is alleen geschikt met een borstelvorm. Het frame is goed stofvrij te maken met een microvezel doek. Mochten er kreukels, vouwen of deuken zijn ontstaan in het akoestische materiaal dan is dat eenvoudig te verhelpen door er overheen te strijken met een strijkijzer op de wol-stand. Leg hierbij een doek tussen bedrukking en het strijkijzer.
Maatvoering De hoogte en breedtemaat die u bestelt wordt exact aangehouden bij de productie van uw akoestische paneel. De dikte van het paneel zelf is 3 cm. De tussenruimte tussen plaat en achterwand is 2 cm (luchtspouw). De totale diepte wordt hiermee 5 cm.