Vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op voor vragen over de producten, designs of toepassingen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op nr. 020-4862068. Of stuur uw vraag via ons formulier. Meesterlijk

U wilt een klassieker aan de muur, maar dan net even anders dan standaard? De ontwerpen in de 'Meesterlijk' design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt met de meest bekende schilderijen of kunstwerken uit de kunstgeschiedenis als uitgangspunt. Door er soms iets aan toe te voegen of weg te laten ontstaat een geheel nieuwe design interpretatie van klassieke werken. Zo wordt niet alleen de akoestiek in uw ruimte verbetert maar voegt u direct sfeer en een klassieke stijl toe, de perfecte combinatie.

Sorteren op:
Weergegeven:
249,00€
Amandelbloesem (van Gogh)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfa..
249,00€
Bloeiend perenboompje (van Gogh)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieu..
249,00€
Bloemen in een glazen vaas - donker (De Heem)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muu..
249,00€
Bloemen in een glazen vaas - licht (De Heem)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur..
249,00€
Bloemen in een glazen vaas - licht groen (De Heem)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan d..
249,00€
Bloemen in een glazen vaas - licht roze (De Heem)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de..
249,00€
De bedreigde zwaan (Jan Asselijn)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interie..
249,00€
De Nachtwacht (Rembrandt)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfa..
249,00€
De vrolijke drinker (Frans Hals)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieu..
249,00€
Drijvend veertje (d' Hondecoeter)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interie..
249,00€
Irissen (van Gogh)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaaien en..
249,00€
Irissen II (van Gogh)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaaien..
249,00€
Italiaans landschap met parasoldennen (Hendrik Voogd)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aa..
249,00€
Italiaans landschap met pijnbomen (Hendrik Voogd)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de..
249,00€
Marten meets Oopjen (Rembrandt)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur..
249,00€
Meisje met de parel (Vermeer)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur v..
249,00€
Melkmeisje (Vermeer)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaaien ..
249,00€
Menagerie (d' Hondecoeter)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verf..
249,00€
Menagerie II (d' Hondecoeter)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur v..
249,00€
Oleander (van Gogh)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaaien e..
249,00€
Stilleven met bloemen (van Os)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur ..
249,00€
Stilleven met bloemen en Griekse vaas (van Os)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de mu..
249,00€
Stilleven met pioenroos (van Huysum)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw inte..
249,00€
Toren van Babel (Breughel)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verf..
249,00€
Tuin der lusten (Jheronimus Bosch)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interi..
249,00€
Vogels bij een balustrade (d' Hondecoeter)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur u..
249,00€
Willem van Oranje (Key)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur uw interieur verfaai..
249,00€
Zelfportret als apostel Paulus (Rembrandt)De klassieke ontwerpen in de Meesterlijke design collectie van designer-acoustics zijn gemaakt op basis van prachtige schilderijen of kunstwerken. Zo kunt u met een 'nieuwe' klassieker aan de muur u..
Weergeven 1 t/m 28 van in totaal 28