Verfijnd zoeken
  • Stijl
Verfijnd zoeken
Vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op voor vragen over de producten, designs of toepassingen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op nr. 020-4862068. Of stuur uw vraag via ons formulier. Kleurrijke vrienden

Niets is zo inspirerend als de natuur zelf. Ze heeft wonderlijke creaties voortgebracht in de meest bijzondere kleuren. In combinatie met de designer krijgt de natuur op deze akoestische wandpanelen een extra twist. Dit levert een vrolijke en kleurrijke collectie op. Fris van uitstraling én direct een akoestische verbetering van uw leef- of werkomgeving. De Kleurrijke vrienden serie is uitermate geschikt voor hen die oersaaie akoestische oplossingen beu zijn en met een glimlach door het leven gaan.

Sorteren op:
Weergegeven:
249,00€
En bedankt...De panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken of ..
249,00€
HummingwayDe panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken of ges..
249,00€
Ik was het nietDe panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken o..
249,00€
Kijk naar jezelf!De panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken..
249,00€
Nice to 'meat' youDe panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware take..
249,00€
PeacoDe panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken of gesprekk..
249,00€
PfffDe panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken of gesprekke..
249,00€
Vrienden?De panelen in deze serie zijn stevig van kleur en met een knipoog ontworpen. De wonderen van de natuur waren de inspiratiebron voor deze collectie van Kleurrijke vrienden. Elke omgeving wordt er visueel door verlevendigd, zware taken of gesp..
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8