ZO MOOI KUNNEN AKOESTISCHE OPLOSSINGEN ZIJN!

Op zoek naar een vermindering van galm en echo thuis, op het werk of in de openbare ruimte, maar dan wél met oog voor het interieur ontwerp? Dan bent u bij Designer Acoustics aan het juiste adres. Onze akoestische wandpanelen worden op maat gemaakt in vele afmetingen én altijd gratis afgeleverd! Maak hieronder kennis onze uitgebreide collectie!



 

FUNCTIONEEL & DESIGN

Waar traditionele akoestische wandpanelen en diffusors vaak saai zijn van kleur en storend qua vorm, toont Designer Acoustics dat het ook anders kan. Met de samenstelling van de collectie is rekening gehouden met de vele verschillende toepassingsgebieden, zoals in huis, op de werkplek, in de openbare ruimte, winkel, restaurant, sportschool, etc, etc. Hierdoor wordt een technisch hoogstaande oplossing opeens een fraaie toevoeging voor elk interieur.

 

  Werkt direct in elke ruimte

  Leverbaar in vele maten

  Gratis geleverd in Nederland en België

  Unieke design collectie

  Maatwerk met logo mogelijk

  Eenvoudig zelf op te hangen

 

AKOESTIEK VERBETEREN? GALM VERMINDEREN!

De panelen van Designer Acoustics bestaan uit een ingenieuze combinatie van dempende materialen, frame, design bedrukking en ophangsysteem. Hierdoor is er in elke situatie een perfect passende oplossing te vinden. U kunt uw panelen zeer eenvoudig zelf aan de wand bevestigen.


Het geluid dat normaal gesproken door harde wanden wordt weerkaatst, terug de ruimte in, wordt door onze panelen voor een groot deel gedempt (in de volksmond ook wel 'geluidsisolatie' genoemd). Hierdoor ontstaat een veel prettiger akoestisch klimaat om in te verblijven. Vermoeiende flutter echo, nagalm en een slechte spraakverstaanbaarheid worden hiermee sterk verminderd. U zult merken dat dit zorgt voor een betere concentratie, meer ontspanning en minder vermoeidheid.

 

 


De panelen van Designer Acoustics zijn speciaal ontwikkeld voor het dempen van hinderlijke reflecties in het spraakgebied van het audio spectrum. De geluidsgolven tussen de 500 - 4000 Hz worden effectief gedempt met een absorbtiewaarde van maar liefst 0,65 (ISO 11654). Een meetrapport is voorhanden.


 

EXTRA PERSONALISATIE

Omdat de dempende panelen van Designer Acoustics op maat worden gemaakt is het nu ook mogelijk om uw bedrijfslogo in een of enkele van de panelen te verwerken. Bij de keuze voor uw paneel kunt u in de opties uw logo toevoegen. Zo maakt u uw functionele wanddecoratie nog persoonlijker!