Verfijnd zoeken
  • Stijl
  • Type
  • Kleur
Verfijnd zoeken
Vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op voor vragen over de producten, designs of toepassingen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op nr. 020-4862068. Of stuur uw vraag via ons formulier. Stoer & industrieel

De akoestische wandpanelen uit onze collectie Stoer en industrieel zorgen voor een rustige en productieve sfeer met een edge. Naast het verminderen van de nagalm geven ze het interieur die esthetische design kwaliteiten waarbij de woorden doorleeft, staal, beton op zijn plek zijn. Een serie die perfect matcht met stijlvol ontworpen interieurs waarbij de ontwerper niet bang is voor een stoere aanpak. Zo gaan een uitstekende akoestiek eindelijk hand in hand met de heldere lijnen en historie van een industriële omgeving, zonder die lelijke standaard panelen waarmee akoestische oplossingen zo vaak geassocieerd worden. Deze serie is de juiste oplossing voor het behoud van het karakter van een industrieel erfgoed, maar ook voor het maken van een meer gewaagde look voor interieurs die wel dat beetje extra kunnen hebben. 

Sorteren op:
Weergegeven:
249,00€
Bent IGebogen metalen panelen die met popnagels met elkaar verbonden zijn tot een glooiend architecturaal landschap. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgevi..
249,00€
Bent IIGebogen metalen panelen die met popnagels met elkaar verbonden zijn tot een glooiend architecturaal landschap. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in ..
249,00€
Bent IIIGebogen metalen panelen die met popnagels met elkaar verbonden zijn tot een glooiend architecturaal landschap. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in..
249,00€
ConreetBeton, het bouwmateriaal dat meer leeft dan je eigenlijk zou verwachten. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewens..
249,00€
QasteelNet als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is. Het Designer Acoustics logo wordt niet meegedrukt. De voordele..
249,00€
UrbanEx IUrbanEx staat voor 'Urban Explorers', de wereld van verlaten fabrieken en oude industriële complexen. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgevin..
249,00€
UrbanEx IIUrbanEx staat voor 'Urban Explorers', de wereld van verlaten fabrieken en oude industriële complexen. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving wa..
249,00€
UrbanEx IIIUrbanEx staat voor 'Urban Explorers', de wereld van verlaten fabrieken en oude industriële complexen. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving w..
249,00€
VlammendEen mix van vuur en traditie. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is. Het Designer Acoustics logo wor..
249,00€
Worx IGebouwen en installaties met historie: 'Form follows function'. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is. ..
249,00€
Worx IIGebouwen en installaties met historie: 'Form follows function'. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is..
249,00€
Worx IIIGebouwen en installaties met historie: 'Form follows function'. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst i..
249,00€
Worx IVGebouwen en installaties met historie: 'Form follows function'. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is..
249,00€
Worx VGebouwen en installaties met historie: 'Form follows function'. Net als de rest van de Stoer & industrieel serie heeft dit akoestische paneel karaktervolle looks en is het op z'n plek in omgeving waar een stoere uitstraling gewenst is...
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
249,00€
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14