Designer Acoustics is gestart vanuit een voorliefde voor alles wat met geluid te maken heeft. Van muziek, geluidstechniek tot aan natuurkundige principes. Daar hoort akoestiek vanzelfsprekend ook bij. Het is een niet te verwaarlozen factor in veel situaties, vaak zonder dat men zich daar (erg) van bewust is. Wie kent immers niet de storende galm in grotere gebouwen met harde vloeren en wanden? Of de slechte verstaanbaarheid aan tafel in een restaurant, op het werk of op school? Gebleken is dat veel openbare ruimtes en ook huizen met een modern interieur hiermee te maken hebben, maar men vaak aarzelde om iets aan die akoestiek te doen omdat het voorheen altijd werd geassocieerd met lelijke storende aanpassingen aan het interieur. Designer Acoustics is gestart om daar een oplossing voor te bieden.

De kennis van geluidstechniek en akoestiek wordt nu gecombineerd met een prachtig design waardoor een uniek product is ontstaan, de Designer Acoustics panelen. Een doordacht product in een fraai jasje.

Designer Acoustics levert panelen door heel Nederland en België. Het is onderdeel van het bedrijf dBme is reeds jaren actief in geluidstechniek, design en webshops. De uitvalsbasis in Heiloo (bij Alkmaar) bevat naast de kantoorfunctie en een geluidsstudio tevens een aantal voorbeeld materialen. Mocht u het materiaal zelf even willen komen bekijken en de dempende ('geluid isolerende') werking van de panelen willen ervaren, dan bent u uiteraard (op afspraak) van harte welkom.