Vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op voor vragen over de producten, designs of toepassingen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op nr. 020-4862068. Of stuur uw vraag via ons formulier. LIFS interior design

In samenwerking met LIFS interior design ontwikkelde Designer Acoustics een serie akoestische panelen met oog voor subtiele kleurtonen en verrassende texturen. Ze sluiten naadloos aan de de LIFS design filosofie waarbij de rust van eerlijke en verweerde materialen hand in hand gaan met een hoog (akoestisch) wooncomfort.

Alle akoestische panelen zijn leverbaar in diverse maten en worden direct aan huis geleverd. 

Sorteren op:
Weergegeven:
249,00€
LIFS combi grijsVoor mensen die een subtiele 'bling' in huis wel kunnen waarderen geeft dit ontwerp een combinatie van een warme gloed met een vergrijsde basis. Stoer en warm tegelijk. En natuurlijk een goede bijdrage aan een betere akoestiek in de k..
249,00€
LIFS combi lichtVoor mensen die een subtiele 'bling' in huis wel kunnen waarderen geeft dit ontwerp een combinatie van een warme gloed met een lichtere basis. Stoer en warm tegelijk. En natuurlijk een goede bijdrage aan een betere akoestiek in de kam..
249,00€
LIFS combi warmVoor mensen die een subtiele 'bling' in huis wel kunnen waarderen geeft dit ontwerp een combinatie van een warme gloed met een warme basis. Stoer en warm tegelijk. En natuurlijk een goede bijdrage aan een betere akoestiek in de kamer.D..
249,00€
LIFS inscriptieNaar de LIFS Inscriptie blijf je kijken. Hij is lekker licht van tint, perfect van structuur. Hij brengt een doorleefdheid mee dat in een hedendaags (modern) interieur veel sfeer toevoegt. Subtiel en met een hint naar historie. De..
249,00€
LIFS koper patina (L)Het typische groene patina van verweerd koper in een stoere look brengt zowel kleur als sfeer in het interieur. Dit paneel kan los gebruikt worden of in combinatie met z'n bijpassende broertje (R). De LIFS interior desi..
249,00€
LIFS koper patina (R)Het typische groene patina van verweerd koper in een stoere look brengt zowel kleur als sfeer in het interieur. Dit paneel kan los gebruikt worden of in combinatie met z'n bijpassende broertje (L). De LIFS interior desi..
249,00€
LIFS okerDeze bijzondere verweerde muur is in de basis misschien oker kleurig maar laat je verrassen door de vele tinten. Er zit ook een klein vleugje groen en rood in. Dat geeft hem zijn warmte en maakt hem een goede match in menig interieur.De LIFS..
249,00€
LIFS ruigLIFS ruig valt op door zijn stevige uitstraling. Onderaan lekker donker van tint, boven wat lichter. Het verweerde van de stuclagen geeft hem zijn karakter. De LIFS interior design collectie brengt de looks van natuurlijke en verweerde ..
249,00€
LIFS veelkleurig hout (L)Dit paneel kan los gebruikt worden of in combinatie met z'n bijpassende broertje (R). De diverse natuurlijke houttinten combineren tot een rustig maar sfeervol geheel. De LIFS interior design collectie brengt de looks va..
249,00€
LIFS veelkleurig hout (R)Dit paneel kan los gebruikt worden of in combinatie met z'n bijpassende broertje (L). De diverse natuurlijke houttinten combineren tot een rustig maar sfeervol geheel. De LIFS interior design collectie brengt de looks va..
249,00€
LIFS warm stoerEen vleugje industrieel nodig in je interieur maar dan wel met de zachte werking op je akoestiek? Dit akoestische paneel is een prachtig en krachtig statement. Het tovert een gewone muur direct om in een 'feature wall'. De LI..
249,00€
LIFS zwart houtDit akoestische paneel is het toppunt van understatement. De donkere houtstructuur geeft een rustige stoere uitstraling maar heeft genoeg karakter om niet saai te zijn. Perfect passend bij zwart stalen deuren.De LIFS interior design co..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12