Zoek
0
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
media
  • Mar 17, 2019
  • Reacties: 0

Scholen en kinderdagverblijven zijn typisch omgevingen die bekend staan om hun soms wat rumoerige gebruikers. Veelal omdat het een optelsom is van vele geluidsbronnen. Een slechte akoestiek is extra lastig in deze lokaties. Niet alleen stijgt het algehele geluidsnivo wanneer leerlingen en kinderen elkaar moeten overtreffen in geluidsvolume, het werkt ook irritaties en vermoeidheid in de hand. 


Dempen van geluid

Door het aanbrengen van de juiste akoestische materialen kan het algehele nivo aanzienlijk naar beneden gebracht worden. Het geeft direct een intiemere en rustigere sfeer in het klaslokaal en/of de aula. Zowel de leerkracht als de leerlingen zelf zullen dit als zeer prettig ervaren. 


Designs van akoestische panelen

Waar doorgaans de akoestische oplossingen storend in de ruimte aanwezig zijn kan met behulp van de Designer Acoustics panelen juist een inspirerende omgeving gemaakt worden. De heldere kleuren uit de 'GrphX' serie bijvoorbeeld of de vrolijke en gekleurde wezens uit de 'Kleurrijke vrienden' collectie zijn hiervoor uitermate geschikt. Ook voor 'serieuzere' opleidingen en scholen zijn passende series gemaakt. Ontdek alle ontwerpen in de Designer Acoustics collectie.